Curset anual

Al curset que fem cada any de l’ escola de pessebrisme s’ensenyen tècniques de disseny d’ambients per tal d’expressar-los a escala reduïda i en forma de diorames, tècniques de modelatge de construccions i paisatges, tècniques de gravat, tècniques de pintura, etc i la seva manera essay free de plasmar-les en un pessebre.

L’activitat es porta a terme els divendres en sessions de 2,5 hores de durada, de 17:30 a 20:00, dels mesos de setembre, octubre i novembre; hi ha dos grups, un per a nens de 8 a 16 anys i un altre per adults de 17 a 99 anys.

Els “mestres” som els pessebristes que ja fa més anys que ens hi dediquem, ho fem de forma desinteressada dedicant-hi molt de temps i esforç, només amb l’afany de divulgar una activitat artística que ens agrada, és per a nosaltres una tasca difícil i complexa que requereix un gran compromís de dedicació amb la única satisfacció de veure l’obra que fan els alumnes i esperant  veure la seva continuació com a pessebristes.

Desde l’any 1992 l’escola ve funcionat d’aquesta manera i cada any hi tenim entre 15 i 20 alumnes. Els diorames que es fan a l’escola formen part de l’exposició anual de pessebres.

Amb el anys alguns d’aquests alumnes han passat a formar part del grup de pessebristes més experts i han col·laborat com a  “mestres” de l’escola.

Heu d'estar connectat per a publicar un comentari.