Carrosses artístiques

Anualment, i des de 1990, la nostra entitat ha construït una carrossa per la festa local de Sant Isidre. que també ha participat a l’ any següent a la desfilada de Sant Antoni que es fa a Caldes de Montbui i en altres festes similars de diferents poblacions.

Moltes vegades en aquestes carrosses hi representem espais emblemàtics del nostra poble i del nostre entorn  (La Segrera amb la romànica, el Castell de Plegamans, La font del Lleó de Caldes, Can Cortés, Can Cerdà, Can Pujol,  Can Carreter, l’església de Sant Genis, Can cladelless…. ) per tal de reforçar l’esperit local entre les persones que participen i assisteixen a la festa.

Aquesta és un obra col·lectiva  en la que hi participa un bon nombre dels pessebristes de l’entitat i es una bona expressió del que constitueix el treball en equip.
Aquesta activitat ens ocupa de forma quasi completa el mesos de març, abril i maig, i es construeix també als tallers de Can Malla.

Els anys 2002. 2003 ,2004, 2006, 2007 i 2008   l’Associació ha participat amb dues carrosses, la segona construïda per el grup de Joves.

Més informació de les carrosses

P5170031-300x224 Carrosses artístiques

3-300x224 Carrosses artístiques

Heu d'estar connectat per a publicar un comentari.