Exposició de pessebres

Julià-Arjona-300x136 Exposició de pessebresAquesta exposició està oberta el públic cada any des de meitat de desembre fins a meitat de gener. Les obres exposades son totes noves sense repetir-ne cap de l’ any anterior.

L’entrada a l’exposicó és sempre gratuïta

L’exposició es fa a la planta baixa de la masia de Can Malla i es composa de 21  diorames grans  de pessebristes experts  y de 15 diorames de l’Escola de Pessebrisme.

L’ activitat de preparació i realització del pessebres ocupa als pessebristes pràcticament tot l’ any, encara que de manera més intensa  es fa als mesos de setembre, octubre,  novembre i desembre.

Tenint en conte que els pessebres es poden fer entre varies persones aquesta capacitat d’exposició permet  la participació de 40 a 60 pessebristes cada any.

La mitjana de visitants es al voltant de 5000 persones cada any.

Des de l’any 2004, en el pis superior de Can Calla hem organitzat diverses exposicions de maquetes, eines antigues d’oficis artesans, elements pessebristics etc. com avanç del futur museu que està previst muntar una vegada estiguin enllestides les obres de la casa.

Visiteu la Galeria d’imatges per veure els diorames de diferents exposicions.

P2113723-300x213 Exposició de pessebres

Heu d'estar connectat per a publicar un comentari.