Aquest any el dia de l’arribada dels Reis va estar marcat per la pluja, amb la problemàtica que això sempre suposa quan es fan actes públics així que va ser un dia de canvis, ja que per culpa d’aquesta situació d’inestabilitat meteorològica es va decidir modificar la Cavalcada i, per tant, la Botifarrada.

L’Ajuntament va decidir traslladar la festa final, prevista com cada any als Jardins de la Masia de Can Cortès, per la pista semicoberta del pavelló municipal d’esports.

Poc abans de les 6 de la tarda, ja havien encès les brases de les graelles per la botifarrada i el brou aquest any de Casa Aneto un altre cop, ja començava a ser escalfat amb els fogons de gas i les cassoles.

A pesar que el canvi d’ubicació inicialment va suposar un sobreesforç a tot l’equip com sempre ens van adaptar ràpidament i van reaccionar tots fantàsticament com una roda ben engreixada.

I a més finalment va ser tot un èxit la nova ubicació, ja que van repartir 450 litres de brou calent i 2.470 entrepans de botifarra feta a la brasa.

Només gràcies a tot l’equip i a la gran ajuda que aquest any van tenir per poder fer realitat un any més aquesta festa.

Entrada similar