Carta Oberta de la Junta arran de la CoVID-19

Palau-solità i Plegamans, 22 de març de 2020

Benvolguts,


La junta de l’Associació Pessebrista informa:
Després d’haver pogut celebrar el passat divendres 6 de març l’Assemblea General de Socis amb una nombrosa assistència es va aprovar, entre d’altres coses, el programa d’activitats per aquest any.
Malauradament, al cap de pocs dies, degut la excepcional crisi sanitària que estem travessant vam haver de suspendre la Calçotada Popular que teníem organitzada pel diumenge 16 de març amb més de 100 inscrits i també davant de la impossibilitat de poder accedir al a nostra seu de Can Malla, hem hagut de canviar totes les previsions d’activitats que teníem programades a la nostra entitat.


Per tant, les mesures que hem adoptat fins el moment són:

  1. Les activitats de la preparació de la Carrossa per la Festa de Sant Isidre queden suspeses. Per primer any i després de més de 30, aquest any no podrem fer carrossa.
  2. L’aula oberta de manualitats queda totalment aturada fins que es pugui reprendre un cop s’acabi el confinament i es permetin activitats públiques.
  3. La sortida cultural en autocar a Reus i Montblanc que teníem organitzada pel dia 19 d’Abril queda ajornada a la espera de nova data a determinar quan sigui possible.
  4. La retirada de figures i desmuntada de diorames de la última exposició que estava en curs, ha quedat ajornada fins que puguem tornar a tenir accés a Can Malla.
  5. Els dimecres a la tarda tampoc serem a Can Malla fins que les autoritats sanitàries donin permís per a tornar a realitzar activitats públiques.

Esperem que entengueu les decisions preses i que aquesta situació s’acabi ben aviat, serà aleshores quan puguem tornar a la normalitat i estarem joiosos de tornar-vos a saludar personalment.


Cuideu-vos molt i seguiu les indicacions de les autoritats sanitàries pels canal oficials.

Entrada similar