Escola de Pessebrisme

El curset de l’Escola de Pessebrisme ha començat amb la participació de 13 alumnes. Aquest any, per primera vegada, el nombre de persones adultes ha superat al des més joves.

La novetat és que estem aplicant un doble criteri a l’hora d’explicar i experimentar les tècniques pessebristes:

–         Un per a nens i nenes, enfocant el curset des de un vesant més lúdica, intentant que construeixin el seu propi diorama com un joc, encara que el nivell tècnic sigui menys elaborat.

–         I un altre de cara els més grans prioritzant la vesant més artística, practicant tècniques més elaborades  en els diorames però de manera que també ens ho passem bé experimentant-les.

En tots els casos els alumnes se’n adonen  que és una activitat divertida i entretinguda, que estimula la observació, el treball en equip, la tenacitat i la paciència, desenvolupa la creativitat, la sensibilitat i el gust estètic, promou el reciclatge i genera un espai educatiu que engloba, el disseny i  diverses tecnologies com electricitat, construcció, fusteria, pintura, etc.

Tots el diorames que s’acabin, durant les 10 setmanes del curset es podran veure a la 31a exposició que inaugurarem el proper dia 8

A tots els que això pugui interessar, passeu per Can Malla ara o quan l’exposció sigui oberta i, aneu-ho pensan de cara el curset de l’any que vé.

Entrada similar