Es podeu trobar a la masia de Can Malla, situada al carrer de dalt just després de l’entrada al municipi venint de Caldes.

A Can Malla és on hi podeu visitar les nostra exposició de pessebres i es on també hi fem la major part de les nostres activitats.

Les nostra adreça oficial es:

ASSOCIACIÓ PESSEBRISTA DE PALAU DE PLEGAMANS

Masia de Can Malla Carrer de Dalt, s/n

O8184 PALAU -SOLITÀ I PLEGAMANS     (Barcelona)

www.pessebrepalau.cat

La nostra adreça electrònica és :

pessebrepalau@gmail.com

Aquí us deixem el mapa de Google Maps

can-malla-en-palau-de-plegamans On som?

Breu Història de Can Malla

L’any 2002, mitjançat un conveni signat el 20 de març L’Ajuntament de Palau- solità i Plegamans, veient la nostra trajectòria d’activitats i la necessitat d’ una ampliació dels locals,   va cedir  per 25 anys la Masia de Can Malla a la Nostra Associació.

Actualment aquesta masia s’està rehabilitant amb càrrec al pressupostos municipals.

A finals de l’ any 2002  en vam ocupar una part per fer-hi, de forma provisional, l’exposició de Pessebres.

Durant el 2003 es  va continuar la rehabilitació de la casa tant per part de l’Ajuntament  com per part de  la nostra  Associació.

L’any 2004 continuaren les obres de rehabilitació de la casa. Amb l’habilitació del pis superior i  un mòdul annexa per fer-hi tallers de treball

Aquest mateix any  es va organitzar  amb gran èxit la XXXV Trobada de Pessebristes de les terres parla catalana amb la participació de 33 Associacions d’arreu del països de parla Catalana i amb l’assistència de 550 pessebristes va ser el treball d’equip i d’organització més important que ha fet mai la nostra entitat..

L’any 2005 es va construir un altell en un del laterals de la casa que serveix com a magatzem del material utilitzats per la construcció dels pessebres i en les altres activitats de l’Associació.

L’any 2006 es va continuar arranjant en el possible l’interior de la casa els tallers i magatzems.

Des de l’anys 2007 fins el 2009 s’han anat fent diverses millores de la casa principalment en el pis superior i el vestibul principal. Aquest 2010 està prevsita la rehabilitació de la façana princiapal i emperem que també, algunes intervencions en la millora dels terres, la cuina, etc.

Quedarà per més endevant , el sistema de calefacció, l’acces del pis superior i diverses millores als tallers de la casa