Som una entitat cultural legalment constituïda que des de l’any 1983 organitzem al municipi de Palau-solità i Plegamans una exposició anual de pessebres amb més de 36 diorames.

Tenim una escola de pessebrisme on cada any organitzem cursets de diorames i de modelatge de figures per a nens i adults.

Participem de forma molt activa en les activitats socioculturals del nostre municipi i a d’altres de la comarca i també de Catalunya; construïm carrosses artístiques per desfilades en el nostre municipi i en d’altres del nostre entorn.

Som més de 200 socis principalment de Palau-solità i Plegamans però també de municipis veïns.

Ens trobareu a Can Malla TOTS ELS DIMECRES DE 18:30 a 20:00 h, excepte festius, per gaudir amb nosaltres. La nostra voluntat és de ser-vos més accessibles a totes les inquietuds i suggeriments que pugeu tenir en relació a les nostres activitats.

Que volem?

Les finalitats primordials de l’Associació son:

  • El manteniment, divulgació i celebració de tot tipus d’activitat relacionada amb el pessebres nadalencs
  • Fer una aportació artística, social, cultural i lúdica a les persones de Palau-solità i Plegamans i a les del seu entorn.
  • Donar a conèixer Palau-solità i Plegamans a treves de la nostra associació al “mon pessebrista “en general i al de Catalunya en particular

L’Associació treballa tot l’any sobre el tema principal del Pessebrisme i els eixos bàsics de les nostres  activitats son:

Confecció de Diorames Nadalencs populars i artístics.

Constrrucció de una o dues carrosses cada any per portar-els a les cercaviles del nostre municipi a d’altres del voltant.

Ensenyament, mitjançant l’organització de cursets de diferents nivells, d’elaboració i construcció de pessebres .

Exposició dels treballs pessebrístics, realitzats durant l’any, a temporada nadalenca.

La divulgació de la nostra tasca  en un àmbit local i comarcal, participant a diferents manifestacions pessebrístiques organitzades per tot Catalunya.

Som membres de La Junta Directiva de la Federació Catalana de Pessebristes.

Com participar?

Si us agrada l’art del pessebrisme que us oferim any rere any i ens voleu ajudar a continuar amb aquesta tradició, apunteu-vos a la nostra associació i participeu de les nostres activitats. Necessitem persones que vulguin omplir part del seu temps de lleure amb una dedicació artística i social fent algunes de les activitats que expliquem.

Us podeu posar en contacte amb nosaltres de qualsevol d’aquestes maneres:

  • Per correu electrònic a pessebrepalau@gmail.com
  • A Can Malla TOTS ELS DIMECRES DE 18:30 a 20:00 h excepte festius.
  • Durant una visita a l’exposició de Pessebres a Can Malla.
  • Contactar amb nosaltres amb qualsevol de les activitats que fem durant l’any