Des de l’any 1994 la nostra associació ve fent la tradicional festa de la nit de reis. El dia 5 de gener a la tarda, al voltant de la Masia de Can Cortés, es reparteix brou i es venen entrepans de botifarra per fer l’espera de la Cavalcada de Reis més curta.

En aquest acte es vénen a repartir 1000 litres (4000 vasos) de brou i al voltant de  2000 entrepans de botifarra a la brasa calenta, acabada de fer. És l’acte popular de participació  massiva  més important que organitza la nostra associació i un dels més importants de l’any que es fan a Palau-solità i Plegamans ja que aplega unes 2000 persones, no tant sols del nostre poble sinó també de molts municipis veïns.

Menjar un bon entrepà de botifarra calenta acabada fer, amb un bon got de brou calent i traguets de vi tot esperant la cavalcada és una molt bona manera de compartrir el vespre de la vigila de Reis amb amics i veïns del nostre poble. Ah! i molt econòmica

L’organització és força complicada ja que  tot aquest públic es concentra en dues hores i es necessita de la col·laboració de més de 50 socis de l’entitat.

cavalcadareis-nitreis-botifarrada-autor-miquel-monfort-2-ok El brou y la botifarrada
Autor: Miquel Monfort
05-cavalcadareis05-ok El brou y la botifarrada
Font: l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans