Aquesta exposició està oberta el públic cada any des de meitat de desembre fins a mitjan gener. Les obres exposades són totes noves sense repetir-ne cap de l’any anterior.

L’entrada a l’exposició és sempre gratuïta

Exposició Actual

Aquest any celebrem la 41a Exposició de Pessebres.

Us convidem a tots a assistir a la inauguració de l’exposició el proper diumenge dia 10 de desembre a Can Malla amb el següent programa d’activitats que hem preparat:
• A les 10.00 del matí 2a Trobada de plaques de Cava de l’Associació Pessebrista.
• A les 11.30 Inauguració oficial amb presència de les Autoritats Locals.
•A les 12.00 del migdia, davant la Masia de Can Malla hi haurà La Ballada de Sardanes de Nadal, organitzada per l’Agrupació Sardanista de Palau, amb la cobla Vila d’Olesa.
•A les 12.30 hores tradicional aperitiu per a tots els assistents.


Els dies que tindrem l’exposició oberta seran:

10, 16, 17, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 1, 2, 3, 4, 6, 7, 13 i 14 de gener.

L’horari serà els laborables i dissabtes de 17.00 a 20.00 i Festius de 12.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores.

NO HI FALTEU!!!

I convideu als vostres amics i coneguts a visitar-la. Com sempre, l’entrada és gratuïta.
La cloenda de l’exposició és farà el diumenge 14 de gener a les 8 del vespre en què es lliuraran els diplomes als alumnes de l’escola.

També esperem la vostra Assistència.

Informació General sobre l’exposició

L’exposició es fa a la planta baixa de la masia de Can Malla i es compon de 21  diorames grans de pessebristes experts i de 15 diorames de l’Escola de Pessebrisme.

L’activitat de preparació i realització dels pessebres ocupa als pessebristes pràcticament tot l’any, encara que de manera més intensa es fa als mesos de setembre, octubre, novembre i desembre.

Tenint en compte que els pessebres es poden fer entre diverses persones aquesta capacitat d’exposició permet la participació de 40 a 60 pessebristes cada any.

La mitjana de visitants és al voltant de 5000 persones cada any.

Des de l’any 2004, en el pis superior de Can Malla hem organitzat diverses exposicions de maquetes, eines antigues d’oficis artesans, elements pessebrístics, etc. com avanç del futur museu que està previst muntar una vegada estiguin enllestides les obres de la casa.

A continuació us posem una galeria dels cartells de les últimes exposicions i us posem un enllaç per veure la informació amb detall de cada una.

Articles de les últimes exposicions

 • Pessebre Monumental de Palau de Plegamans
  Per segon any consecutiu, hem exposat a la porxada de la plaça de Ca l’Estruch, el Pessebre Monumental. Ha estat des de l’1 de desembre fins al 8 de gener del 2024. Aquesta vegada com ja us van explicar en un article anterior el van fer més gran de 28 m2 i van afegir unes…
 • 41a Exposició de Pessebres a Palau-solità i Plegamans
  41a Mostra de Pessebres Diorames i Fragments en Palau-solità i Plegamans en Barcelona La intel·ligència artificial ja ens fa el cartell! Hem mirat si ens fa també els pessebres, però no sap ni per on començar, per això us recomanem venir a veure l’exposició d’aquest any que com sempre, esperem que no us deixi indiferents,…
 • 40a Exposició 2022-2023 i tot el que la va envoltar
  El diumenge 11 de desembre vam inaugurar la 40a exposició de pessebres a Can Malla, com és habitual, l’acte va ser presidit per l’alcalde de Palau-solità i Plegamans Sr. Oriol Lozano acompanyat d’un bon nombre de regidors i regidores de la nostra vila, tant de govern com de l’oposició.Als jardins de Can Malla, com en…
 • 39a Exposició de Pessebres 2021-22 Can Malla en Palau-solità i Plegamans
  El diumenge 12 de desembre, vam inaugurar la 39a exposició de pessebres a Can Malla. L’acte va ser presidit per l’alcalde de Palau, Sr. Oriol Lozano, al que també hi van assistir d’un bon nombre de regidors de la nostra vila.En el transcurs d’aquest acte es va fer un recordatori al nostre company Jaume Malla…
 • Vídeo Exposició Pessebres 2019-2020
  En aquesta ocasió la Júlia Mumbrú, membre jove dels pessebristes ens ha fet un magnífic vídeo per recordar l’exposició del Nadal passat; no us el podeu perdre! Una vegada tanquem l’exposició d’enguany de ben segur que en podrem penjar un altre amb l’exposició que en aquests moment podeu visitar.
 • “Inauguració” exposició Nadal 2020
  Avui 13 de desembre de 2020, Santa Llúcia, tal com mana la tradició hem obert les portes de la nostra exposició d’enguany. Han estat l’Alcalde, la regidora de Cultura i la resta de regidors i regidores tant de govern com de l’oposició els primers a fer la visita, a qui volem agrair el suport rebut…

Associació Pessebrista de Palau-solità i Plegamans