Cartell associacio pessebres 2022-2023

El diumenge 11 de desembre vam inaugurar la 40a exposició de pessebres a Can Malla, com és habitual, l’acte va ser presidit per l’alcalde de Palau-solità i Plegamans Sr. Oriol Lozano acompanyat d’un bon nombre de regidors i regidores de la nostra vila, tant de govern com de l’oposició.
Als jardins de Can Malla, com en anys anteriors, hi va haver una ballada de sardanes organitzada per l’Agrupació Sardanista de Palau-solità i Plegamans, on la nostra entitat col·labora econòmicament per fer-la possible.
Després de les últimes dues exposicions corresponents als anys 2020 i 2021, en què vam obrir al mig de la pandèmia i amb la fonda preocupació de com aniria tot, enguany vam poder tornar a una normalitat amb la gran esperança que recuperaríem els visitants perduts.


La 40a exposició constava de 21 diorames dels pessebristes habituals a la planta de baix, més els 15 diorames de l’escola de pessebrisme.


En el pis superior, hi vam presentar el diorama de grans dimensions de la sala Manel Garriga, els 5 fragments, i el diorama triple.

Total 46 obres pessebrístiques totes noves.


A les vitrines del vestíbul superior, la secció del col·leccionista de l’entitat hi va presentar unes molt bones col·leccions que van resultar de gran interès per a moltes de les persones que varen venir a visitar l’exposició.


El dia de Nadal al migdia hi vam tenir el gran Tió a la porta de Can Malla i els dies 2, 3 i 4 de gener va venir el Patge Reial a recollir les cartes de les nenes i els nens que van venir personalment a portar-les.

En total van passar-hi més de 3600 visitants, que si bé encara no arriben a les xifres d’abans de la pandèmia, sí que valorem molt el fet, que ens hi anem acostant.

I us deixem a continuació un vídeo on podreu veure els diorames, fragments i les mostres de col·leccionisme.

Vídeo Exposició 2022-2023 Associació Pessebrista de Palau-solità i Plegamans.

Entrada similar