Aquesta és una nova activitat que l’Associació ha estrenat aquest any i que desitgem poder-la continuar l’any vinent.

S’ha tractat d’un Pessebre Monumental que estat exposat en la Plaça de Ca l’Estruch de Palau-solità i Plegamans durant totes les festes nadalenques.

Quan fem la valoració d’un projecte com ha sigut el pessebre monumental, tenim tendència a valorar més les coses positives que les negatives, en aquest cas, ha estat fàcil perquè des d’un principi la valoració és 90% positiva.
En primer lloc, la il·lusió pel treball fet en tot el projecte de la gent que hi ha participat, però el més gratificant ha sigut la resposta dels ciutadans de Palau-solità i Plegamans que ens han felicitat tant per l’obra de temàtica tradicional, com per al seu enfocament infantil.
La mainada va gaudir identificant els personatges del pessebre tradicional, ja que estaven els més rellevants i coneguts com el:

  • Naixement
  • Reis Mags
  • Pastors i ovelles
  • Caganer
  • Pixanera

També van poder convertir-se en pastores i pastors i fotografiar-se posant la seva cara en dues de les figures habilitades per aquesta tasca, integrant-se en la composició global.
Moltes fotos corren pels mòbils i xarxes socials del pessebre monumental de Palau-solità i Plegamans algunes d’elles s’han utilitzat per felicitar el Nadal a familiars i amics.

Gràcies a tots i totes i ens veiem en el pessebre d’aquest any.

Pd:
Vam perdre dues ovelles que estem segurs que retornaran de la seva pastura sobtada i inesperada per poder estar al pessebre d’enguany.

I com sempre us deixem unes imatges a continuació que desitgem que us agradin.

Entrada similar