Després de dos anys sense poder celebrar la tradicional botifarrada i el brou de la nit de Reis, a conseqüència de la pandèmia, finalment, aquest any, hem pogut festejar-ho.
Abans de començar vam haver de superar dos reptes:
En primer lloc, el brou, atès que el Caldo Aneto que col·laborava amb la donació del brou i la cessió de les olles elèctriques, ens van comunicar que aquest any no podrien col·laborar amb nosaltres. Ens va tocar comprar 400 litres de brou, a més, per escalfar-lo, vàrem haver de buscar cinc fogons de gas així com les olles. El resultat va ser òptim, tot el brou ben calent repartit i satisfacció per part de la gent i per part nostre per superar aquest repte.
En segon lloc, les botifarres, abans de la pandèmia en vam fer 2800 i aquest any (tots dos anys més grans) vàrem decidir fer-ne sobre 2500. Tot funcionava correctament fins que a primera hora de la tarda, per un malentès un dels dos principals proveïdors no ens el podien servir, durant uns moments i va haver-hi un silenci, però tots ens vam posar en recerca i al final amb la col·laboració de tots els membres de l’associació i de l’empresa del producte que faltava, tot va anar sobre rodes.
Al final, com era d’esperar, no vàrem repartir 2500 botifarres, sinó que 2600. Un cop acabada la festa i després de recollir tot el material, va ser el moment de respirar profundament i felicitar-nos tots. Ho hem tornat a fer!
Enhorabona a tots i no afluixem!

Entrada similar