Per commemorar els 40 anys de pessebrisme a Palau i també les 40 exposicions de pessebres ja fetes per la nostra entitat, aquest any hem introduït una innovació important que hem anomenat Pessebre Monumental. Ja en el Grèvol anterior vam avançar alguns detalls d’aquest nou experiment de la nostra entitat. El muntatge s’ha fet a la Plaça de Ca l’Estruch damunt d’una tarima situada sota la porxada, per ser exposat durant tot el període nadalenc des de final novembre fins passades les festes. Consta d’una construcció que està preparada en 5 mòduls i de les teulades que encaixen entre ells. D’altra banda, de 16 figures de Gran format (120-140 cm) que ha dissenyat el company Manel Suriñach. Amb un estil propi, de forma que semblin personatges de conte infantil. També s’ha treballat molt en el tema de la il·luminació de tot aquest nou element que volem que sigui una nova aportació de la nostra entitat a la gent del nostre municipi i a tots el que hi vinguin a veure i també que ens serveixi per difondre les nostres activitats i promocionar la visita a l’Exposició de Pessebres a Can Malla.

Paritat

Després d’uns mesos de treball intens, hem acabat el Pessebre Monumental per ser exposat aquest Nadal en el nostre poble.

Esperem que quan el veieu us agradi!!

De fet, estem convençuts que així serà, ja que hem posat tota la nostra il·lusió i dedicació en la seva construcció. Volem fer especial menció a la implicació de les dones en aquest projecte. Un 49% de les persones que han treballat en aquest Pessebre Monumental, han sigut dones, aquestes han aportat les seves habilitats artístiques, la seva dedicació i una sensibilitat especial al conjunt de tasques que hem anat consolidant fins a obtenir el resultat final. És per aquest motiu, que volem donar les gràcies a l’Elena, Montse, Aurora, Natà-lia, Anna, Isabel, María José i Montse, també volem agrair, evidentment, l’esforç i dedicació de la resta de l’equip. Convidem a tothom que tingui interès per l’afició que desenvolupem en la nostra Entitat a què vingui a col·laborar amb nosaltres. Felicitats!!!

pessebre-monumental-caratula Pessebre Monumental a Palau-solità i Plegamans

Entrada similar