L’Associació de Pessebres de Palau-solità i Plegamans va participar per primer cop al FESTIVAL D’OCI ALTERNATIU GRATUÏT DE PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS que se celebra cada any, des de fa deu anys.

FanCon és un festival anual sense ànim de lucre d’oci alternatiu d’entrada gratuïta, que es va celebrar a Palau-Solità i Plegamans els dies 1, 2 i 3 de setembre de 2023.

Van tenir un estand dintre del Pavelló Vell del Maria Víctor, situat al Passeig de la Carrerada, 55, de Palau-solità i Plegamans, amb la zona de jocs on es disputaven les partides de GT de Catalunya 2023 Warhammer 40.000, on 160 jugadors es van enfrontar, així com va veure una batalla de demostració.

Durant la fira varen fer algunes activitats on demostraven i explicaven les diferents tècniques que apliquen a la construcció dels pessebres i que són aplicables al maquetisme en general i a la representació escenogràfica, que es fan per construir diorames i també per fer l’ambientació per jugar alguns jocs de rol i d’estratègia.

També van tenir exposat un fragment d’un pessebre molt especial de Jordi Surinach de l’exposició de pessebres d’aquest passat any, per poder ensenyar les possibilitats d’aquest art efímer que és la creació de pessebres i que podeu veure aquí.

Aquí us enllacem el programa d’activitats que es van fer perquè pugueu veure el detall i aquí us deixem l’enllaç a la web de la fira.

Us destaquem també que durant la fira hi va haver moltes activitats com demostracions d’esgrima, tallers d’il·lustració, autocine, jocs de rol en viu, jocs de taula, exposicions, shows, presentacions i molt més.

Va ser una bona experiència a pesar de no estar en el lloc més adient, ja que molta gent no ens va trobar, però esperem que l’any vinent puguem estar amb l’altra part del pavelló i així poder ensenyar les nostres tècniques i donar a conèixer millor el que fa la nostra associació.

A continuació us deixem algunes imatges d’aquesta especial participació que esperem que us agradin.

Fancon-1 L'Associació de Pessebres va participar en l'Edició X de la Fancon BCN
estand-associoacio-fancon L'Associació de Pessebres va participar en l'Edició X de la Fancon BCN
Estand de l’Associació

Entrada similar