Com cada any, hem participat en l’ofrena floral que fan les entitats del nostre municipi de Palau-solità i Plegamans l’11 de setembre al parc que duu aquest mateix nom, enguany, l’associació pessebrista hem tingut un paper molt destacat, ja que el nostre president, Jordi Pujol, ha fet el parlament oficial en el qual ha destacat l’important paper de les entitats culturals que són un pilar fonamental de la nostra societat i del futur del nostre país.

“on es fonamenta la gènesi de la nostra cultura i identitat”

En aquest sentit,

“les entitats són fonamentals en la integració de persones nou vingudes i en la promoció i la defensa dels valors que ens defineixen com a catalans: és a través d’aquest teixit format per persones anònimes, segle rere segle, que perviu la nostra identitat”

Aquest acte institucional de la Diada, és un acte festiu i obert a la ciutadania, amb la presència de l’alcalde, regidors del consistori, representants de diferents partits polítics, entitats, col·lectius i associacions.

I s’ha fet el lliurament i alçada de la senyera i després s’ha donat pas a l’Ofrena floral de la Corporació Municipal en Ple i de les entitats, associacions i partits polítics a Rafael Casanova.

Tot seguit hi ha hagut el parlament institucional a càrrec de l’alcalde, Oriol Lozano; i del nostre president de l’Associació pessebrista de PsiP.

Posteriorment, músics de l’escola Municipal de Música en van delectar amb la cançó “País Petit” i van posar la música a la tradicional Ballada de Sardanes a càrrec de l’agrupació Sardanista de PsiP.

Després, es va fer la lectura d’un poema i es va cloure amb el Cant dels Segadors.

diada-1-ok Participació en la Diada nacional de Catalunya

Entrada similar