Concurs de Pessebres a les escoles

Per tal de fomentar el pessebrisme entre els més petits, els darrers anys  el Grup Jove ha organitzat un concurs de pessebres a les escola de primària del nostre municipi amb gran èxit de participació-

Posar fotos

Organització d’ un concurs local de pessebres.

Aquesta es una nova activitat prevista per un  proper futur

La finalitat bàsica d’ aquesta proposta és fomentar la construcció de pessebres en general  a les llars i a les escoles, als local públics, als aparadors etc. Es convocarà un concurs per diferents categories en funció del lloc a on sigui realitzat i en cas del pessebres a la llar en funció de l’edat del participant o dels materials utilitzats, diferenciant entre pessebre popular(Suro, molsa, pedres, etc ) i el Artístic (Guix, polímers, pintures, etc. ).
Després, el dia convingut, durant el període nadalenc, Un jurat format per pessebristes visitaria tots el pessebres, per grups i classificaria els pessebres.
Finalment es faria una cerimònia de repartiment de premis, que inclouria una actuació musical, coral o artística. Per finançar el premis es necessitaria un patrocinador o també es podria finançar amb la quota d’inscripció.